Om Kulturhuset Leopold

Et aktivt forsamlings- og kulturhus for hele lokalsamfundet

Hvem er vi

Kulturhuset Leopold er et lokalt samlingssted for borgere i Karise og omegn.

 

Kulturhuset afholder og huser en række lokale aktiviteter som eks. familiefester, yoga, banko, fællesspisning og forskellige kulturelle aktiviteter.

 

Kulturhuset Leopold er en socialøkonomisk virksomhed der drives som en selvstændig enhed, men som en integreret del af Karisefonden. Kulturhuset Leopold blev etableret i januar 2014, i den tidligere Karise Højskoles bygninger.

 

Som socialøkonomisk virksomhed har Kulturhuset Leopold ansatte med særlige lærings- og dannelsesmæssige udfordringer som eks. udviklingshæmning, Down syndrom og autisme. 

 

Vi arbejder kontinuerligt for, at vores ansatte er en vigtig del af deres arbejdsplads i lokalsamfundet, ligesom vi som socialøkonomisk virksomhed, vil være et ægte samlings- og aktivitetssted for hele lokalsamfundet.

Personale og Ansatte

Kulturhuset Leopolds ansatte og personale arbejder med forskellige opgaver efter kompetencer. Nogle arbejder med diverse praktiske opgaver i hele huset, andre arbejder i køkken og nogle arbejder med servering. Nedenfor ses udvalgte billeder af ansatte og personale august 2020.

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen (Smiley)

Rapporten finder du her